Alege categoria preferată
TORTURI
PRĂJITURI
SĂRBĂTORI
MagicSweet
Haideți să ne îndulcim viața!
It's totally free
Click to order
Magicsweet
Total: 
Haideți să ne îndulcim viața!
Nume
Telefon
Noi suntem MagicSweet și facem pentru tine dulciuri minunate!
Lumea dulciurilor e o lume minunată și în fiecare desert e ceva magic. Iar noi avem bagheta!
Magicsweet este un atelier de dulciuri artizanale (laborator cofetarie) din Chișinău.Producem deserturi delicioase: nenumărate feluri de tort la comanda, prajituri personalizate.
Suntem tineri, pasionați și foarte pricepuți. Și gata să pregătim pentru tine cele mai gustoase dulciuri.

Important: folosim DOAR ingrediente premium. Ciocolată italiană, unt de calitate, ouă proaspete, frișcă naturală din smântână etc. În atelierul nostru sunt complet interzise premixurile din care ies dulciuri ieftine și nesănătoase. Suntem aici pentru ca voi să aveți deserturi de poveste, cu gust magic, pe care să le savurați cu cei dragi.

Vă veți îndrăgosti de noi și de dulciurile noastre imediat ce veți "răsfoi" site-ul Magicsweet.md sau profilele de Facebook ori Instagram. Țineți minte că fotografiile sunt orientative, produsele Magicake se personalizează în funcție de preferințele voastre și, fiind deserturi artizanale, pot apărea variații de aspect și greutate față de modelul din prezentare.


Torturi personalizate

MagicSweet, cofetar pasionat, vă aștept cu drag pentru orice idee de torturi personalizate!
În ultima vreme am primit la Magicsweet din ce în ce mai multe cereri pentru torturi personalizate. Ne place asta, pentru că ne provoacă să fim creativi. Și reușim de fiecare dată să facem un produs unic, fie că e vorba despre un simplu tort aniversar, de un tort cifra sau de alte torturi la comandă.

Gustul minunat al deserturilor Magicsweet e completat așadar cu o mică poveste din culori, forme și imagini, pentru a întregi mesajul pe care trebuie să îl transmită tortul respectiv. Și ne-am gândit să postăm aici câteva dintre torturile făcute de noi în ultima perioadă, poate se transformă în inspirație pentru evenimentele sau poftele voastre viitoare

Info utile de la MagicSweet despre torturi la comanda în Chișinău
- Comenzile trebuie plasate cu minimum 3-4 zile înainte.
- Producția și personalizarea deserturilor MagicSweet se fac cu atenție și durează
- Ne poți suna și tu oricând la 069410999
- Sau să ne scrii pe mail: magicsweet@gmail.com
- Toate produsele noastre sunt pregătite proaspăt și DOAR la comandă. Nu avem deserturi pe stoc, gata pregătite, expuse în vitrină.
- Comenzile se pot achita cash sau cu cardul la momentul ridicării.
- Poți ridica produsele direct de la atelierul nostru
- Dulciurile noastre sunt artizanale, pregătite manual, și pot apărea mici variații de greutate și/sau look față de imaginile de pe site
- Ne găsești în mun. Chișinău
- Adresa exactă este strada Florilor 28/2
- În ziua în care plasezi comanda pe site te sunăm noi să confirmăm toate detaliile (greutate, compoziție, decor, în ce zi vrei produsul etc)
- Sau putem livra noi direct la tine, printr-un serviciul tip Novaposta . - Livrare gratis, în Chișinău, pentru comenzi peste 2500 de lei
© 2021 MAGICSWEET.MD, TOATE DREPTURILE REZERVATE