SOCRATEPONTAJE
SOLUȚIA MOBILĂ PENTRU

PONTAJE ÎN CONSTRUCȚII

Introduceți pontajele în timp real,
direct de pe șantier,

de pe orice dispozitiv

Urmăriți și gestionați forța de muncă de pe telefonul mobil. Obțineți informații exacte de pe șantier, detaliate la nivel de proiecte, faze și subfaze și reduceți costurile cu forța de muncă! Prin prelucrarea orelor lucrate pe proiect, se calculează costurile și profitabilitatea în timp real. Toate datele din aplicația mobilă SocratePontaje sunt stocate în siguranță în cloud pentru acces imediat și de oriunde.


SocratePontaje eficientizează și toate celelalte procese care decurg din pontaj: administrarea resurselor umane, salarizare etc. Implementarea unei soluții de gestionare a pontajelor poate reprezenta un criteriu important în vederea obținerii certificărilor ISO.

- Înregistrați pontajele în timp real, de pe orice dispozitiv mobil (Android, iOS)
- Păstrați evidența timpului lucrat pe proiecte, faze, subfaze și activități
- Obțineți rapoarte cu ore de lucru precise și detaliate pe fiecare angajat
Cine poate folosi aplicația?
Aplicația este destinată șefilor de șantier sau șefilor de echipă, celor responsabili cu evidența orelor lucrate.

Se pot corecta datele introduse?
Utilizatorul are posibilitatea de a modifica înregistrările făcute. Aceste corecții pot fi făcute din aplicația mobilă, în ziua operării sau în următoarea zi.
Cum se poate accesa aplicația?
Aplicația se accesează de pe orice dispozitiv mobil, telefon sau tabletă, conectat la internet, indiferent de sistemul de operare.
Se pot prelua datele în alte softuri?

Aplicația se integrează nativ cu SocrateCloud și se poate integra printr-un API cu orice soluție ERP, software de project management sau aplicație de salarizare.