Despre noi
Unionsoft face parte din un grup de companii care ajută, lumea să funcționeze mai bine și să îmbunătățească viața oamenilor. Acesta a fost scopul nostru din prima zi. Suntem fani ai producătorilor de schimbări, ai întreprinzătorilor, ai salvatorilor de viață. Îi ajutăm să obțină informații în timp real, să depășească obstacolele și să ia decizii mari - astfel încât ideile lor bune să poată începe să îmbunătățească viața mai devreme.
Cu curaj, perseverență și tehnologie avansată, acești și mulți alți clienți UnionSoft se confruntă cu unele dintre cele mai mari provocări ale lumii. Aflați mai multe despre soluțiile tehnologice care alimentează inovația lor și ajutați-le să facă o diferență de durată.
Capacitatea de a inova este esențială pentru creșterea afacerilor. Cu toate acestea, ritmul rapid al lumii noastre bazate pe tehnologie și interconectate ne impune să lucrăm mai strâns împreună ca niciodată. Punem clienții în centru pentru a identifica marile probleme ale zilei de mâine, pentru a realiza oportunități neprevăzute și pentru a crea avantaje competitive cu ajutorul tehnologiei.

Noi în cifre
8
Parteneri intenaționali și locali
+4500
Clienți ce au beneficiat de produselor partenerilor Unionsoft
28
Tipuri de produse
+37
Angajați în companie și outsourcing
Domeniile noastre de activitate
Tindem să dezvoltăm afacerile clienților noștri în diferite direcții, şi principalele sunt :
Producție
Retail
Agricultură
Financiar Bancar
Medical și Farmaceutic
Construcții
Servicii
Distribuție
Parteneri
Unionsoft colaborează cu companii internaționale ale căror produse au renume mondial, istorie bogată și rezultate indiscutabile. Vom fi bucuroși să cooperăm cu toți care sunt aproape de opiniile și valorile noastre în afaceri.
Directorul companiei noastre,
încă de la fondarea companiei Unionsoft și-a propus să transforme afacerile din țara noastră în afaceri inteligente.
Este un adevărat exemplu de lider pentru fiecare dintre angajații săi !
Directorul companiei noastre,
încă de la fondarea companiei Unionsoft și-a propus să transforme afacerile din țara noastră în afaceri inteligente.
Este un adevărat exemplu de lider pentru fiecare dintre angajații săi !