Close
Close
Unionsoft
Contactează-ne !

EVBox HomeLine, stația de încărcare a mașinilor electrice pentru locații rezidențiale

EVBox HomeLine calculează costurile de încărcare cu angajatorul dvs. și este cel mai bun însoțitor de drumuri pentru șoferii de mașini electrice închiriate.

Soluția noastră de încărcare a mașinilor electrice la domiciliu

Sigur, inteligent și simplu. Economisiți timp încărcându-vă mașina electrică pe alee sau în garaj, astfel încât să puteți ajunge la drum cu o baterie plină în fiecare zi.
Rapid
EVBox HomeLine se încarcă de până la 8 ori mai repede decât o priză obișnuită. Este una dintre cele mai sigure metode de încărcare pentru mașină și casă.
Flexibil
Disponibil cu un cablu fix de încărcare, EVBox HomeLine elimină dificultatea de a vă trage cablul de încărcare în și din mașină.
Inteligent
EVBox HomeLine automatizează facturarea consumului de energie cu angajatorul dumneavoastră. Construcția sa durabilă și modulară minimizează nevoia de întreținere.

EVBox HomeLine

EVBox HomeLine calculează costurile de încărcare cu angajatorul dvs. și este cel mai bun însoțitor de drumuri pentru șoferii de mașini electrice închiriate.

Instalare cu servicii complete

EVBox lucrează cu instalatori certificați pentru a oferi instalări sigure și rapide la locații optime pe site-ul dvs.

Managementul taxării

Cu Hey EV BOX , puteți urmări și gestiona sesiunile de încărcare de pe smartphone sau computer cu ușurință inteligentă.

Du-te electric, în felul tău

Cere un citat

După ce solicitați o ofertă, echipa noastră va fi în contact într-o zi lucrătoare pentru a vă informa mai multe despre situația dvs. și pentru a răspunde la orice întrebări pe care le aveți.

Faceți chestionarea site-ului dvs.

Vom trimite un tehnician pentru un sondaj de amplasament pentru a evalua necesarul de energie, pentru a identifica locațiile ideale pentru încărcătoare și multe altele.

Conectați-vă cu un program de instalare

Vă vom trimite un partener de instalare aprobat, astfel încât să puteți fi siguri că veți primi lucrări de instalare calificate de la profesioniști cu înaltă pregătire.

Primiți asistență pentru configurare

După finalizarea instalării, vă vom ajuta să vă asigurați că toate punctele de încărcare sunt înregistrate corect și vă vom ajuta să profitați la maximum de platforma noastră software de gestionare a încărcării.

Întrebări frecvente

Cât de repede se poate încărca EVBox HomeLine?
EVBox HomeLine poate încărca de la 3,7 kW până la 22 kW, ceea ce este de până la 8 ori mai rapid decât o priză obișnuită. În funcție de modelul (modelele) de mașini electrice pe care le aveți, este posibil să aveți nevoie de o stație de încărcare cu putere mai mică sau mai mare.
La ce locații se poate instala EVBox HomeLine?
EVBox HomeLine este cel mai bine aplicabil pentru uz rezidențial la case și apartamente.
Cum facturez costurile de taxare sau le rambursez?
Conducerea mașinilor închiriate (de companie) este o practică obișnuită în multe țări (europene). Aceasta înseamnă că compania este responsabilă pentru costurile de energie electrică efectuate pentru fiecare sesiune de încărcare. Automatizăm acest proces de facturare prin aplicația noastră de gestionare a tarifării BackOffice și trimitem o factură lunară angajatorului dvs.

Specificații tehnice


Capacitate de încărcare
3,7 kW, 7,4 kW, 11 kW, 22 kW
Tipul conectorului
Tipul 2
Putere de iesire
230 V - 400 V, 16 A și 32 A
Interval de temperatură
-25 ° C până la + 60 ° C
Greutate și dimensiuni
8 kg (max.) 490 x 315 x 170 mm
Instalare
Montat pe perete sau pe stâlp

Încărcați cu EVBox HomeLine

Completați preferințele dvs. făcând clic mai jos și vă vom răspunde în scurt timp cu o ofertă gratuită care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.